Palvelumme

Aurinkovoimalat

Tarjoamme aurinkovoimalat kokonaispakettina asennettuna Etelä-Suomen alueelle. Meiltä saat aurinkovoimalan kotiin, yritykselle, maatilalle tai taloyhtiöön. Asennamme kaikille kattotyypeille, seinään tai maahan maatelineillä. Kokemusta meillä on aina muutaman paneelin voimalasta yli 500kW voimaloihin, ja olemme olleet mukana rakentamassa Suomen suurimpia aurinkopuistoja. Vuositasolla olemme asentaneet yli 200 aurinkovoimalaa hyvällä menestyksellä ja positiivisella palautteella. Käytämme aina viimeisimpiä tuotteita, jotka olemme testanneet toimiviksi. Myös akulliset aurinkovoimalat ja mikroinvertterit ovat saatavilla. Kovan ammattitaidon ansiosta annamme aurinkovoimala-asennuksille aina vähintään 5 vuoden asennustakuun.

Miten homma toimii?

Pyydä meiltä tarjous. Järkevin tapa on täyttää yhteydenottolomake sivustollamme. Voitte myös soittaa tai laittaa viestiä whatsapilla tai sähköpostilla.

Teemme teille alustavan PVSol-raportin, josta näette arvioidun voimalan vuosituoton, paneelien sijoittelun sekä muita hyödyllisiä tietoja. Lisäksi saatte tarjouksen voimalasta ja tiedot tuotteista. Yrityksille, taloyhtiöille ja maatiloille voimme tehdä arvion voimalan takaisinmaksuajasta, jos toimitatte meille kulutustiedot.

Hyväksyttyänne tarjouksen teemme lopulliset suunnitelmat ja sovimme asennusajan.

Avustamme sovittaessa rakennusluvan hakemisessa. Meiltä saatte tarvittavat kuvat ja vastaavan työnjohtajan luvalle.

Asennus sisältää aina ilmoituksen verkkoyhtiölle, pöytäkirjat ja loppukuvat.

Yksityisille tarjoamme 35 pv maksuajan asennuksen valmistumisesta.

 

Suunnittelu

Meillä jokainen aurinkovoimala suunnitellaan yksilöllisesti tarvittavilla ohjelmistoilla (PVSol, K2 Base).

Suunnittelussa otetaan huomioon:

Kohteen maantieteellinen sijainti, joka vaikuttaa lumikuormaan sekä auringonvalon määrään vuoden aikana.

Kohteen sijainti sekä ympäristö, joka vaikuttaa tuuli- ja lumikuormaan sekä varjostuksiin.

Kohteen eritysominaisuudet, kuten rakennuksen korkeus, katon kulma, varjostukset, materiaali, erilaiset kiinnitysvaihtoehdot sekä paljonko katolle voidaan lisätä kuormaa. Katoille asennettaville aurinkopaneeleille on erilaisia kiinnitysjärjestelmiä, ja suunnittelulla nähdään paljonko nämä aiheuttavat kuormaa katolle. Monien rakennusten katot on jo valmiiksi tarkkaan mitoitettu painokuorman suhteen ja tarkalla suunnittelulla saadaan varmistettua, että katto kestää tulevan aurinkovoimalan painon.

 

Suunnittelulla saadut hyödyt:

Saadaan mitoitettua oikean kokoinen aurinkovoimala, jonka vuosituotto saadaan ennustettua tarkasti.

Kustannukset saadaan minimoitua, kun katolle ei asenneta mitään ylimääräistä.

Varmistetaan, että sekä katto että aurinkovoimala kestävät pitkälle tulevaisuuteen.

Varmistetaan, että asennuksessa käytetään oikeita ja keskenään yhteensopivia komponentteja, jotka on mitoitettu oikein.

Voimala ja sen asennus täyttävät standardien vaatimukset sekä rakennusvalvonnan ohjeistukset.

 

Tarjoamme myös suunnittelu-, koulutus- ja konsultointipalveluita yksityishenkilöille, yrityksille sekä kunnille ja kaupungeille. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

 

Havainnekuva aurinkopaneelien sijoittelusta. Selvitämme hahmotelman avulla parhaan sijoittelun aurinkopaneeleille. Suunnitteluohjelma ottaa huomioon alueen säätilat, sijainnin, katon kulman, suunnan sekä varjostukset. Pyrimme suunnittelun avulla saamaan asiakkaalle parhaan mahdollisen hyödyn aurinkovoimalasta. Sovelluksen antama raportti toimitetaan aina tarjouksen yhteydessä. Voimme tehdä suunnitelman myös tilaustyönä erikseen.

Meiltä saat tarkan ennusteen aurinkovoimalan tuotosta. Pystymme myös laskemaan, paljonko kuukausikohtainen ostetun sähkön tarve laskee, sekä arvioimaan aurinkovoimalan takaisinmaksuajan.

Aurinkovoimaloiden asennustapa suunnitellaan telinevalmistajan sovelluksella. Tällä varmistetaan, että voimala on oikein mitoitettu kestämään kyseisessä asennuspaikassa ja olosuhteissa. Sovellus antaa telineiden kiinnityspisteet, painot sekä muut huomioon otettavat asiat. Samalla varmistetaan, että asennus kestää lumi- ja tuulikuormat. Sovelluksesta saadaan tieto kattoon kohdistuvasta painosta, ja tällä varmistetaan katon kantavuus. Oikealla mitoituksella katolle ei asenneta mitään turhaa. Näin säästetään rahaa, kattoa ei kuormiteta turhaan ja varmistutaan, että asennus kestää vuosikymmeniä.

Sähköasennukset

Toteutamme kaikki kodin ja yritysten sähköasennukset.

– Sähköasennukset kotiin, teollisuuteen, toimistoille, taloyhtiöille

– Tietoliikenneratkaisut, kaapeloinnit, mittaukset, vianselvitykset

– Kameravalvonta

– Älyohjaukset

 

 

Valaistus

Tarjoamme valaistuskokonaisuudet uusimmalla tekniikalla ja tarkasti suunniteltuna.

Valaistuksen päivitys uuteen onnistuu helpoiten meidän avulla. Tulemme tekemään kartoituksen kohteeseen, minkä jälkeen saat meiltä suunnitelman, tarjouksen, arvion vaikutuksesta sähkönkulutukseen sekä takaisinmaksuarvion. Valaistuksen uusiminen nykyaikaiseen Led-tekniikkaan maksaa itsensä takaisin usein jopa 2 vuodessa.

Valaistusta uusittaessa kannattaa usein muuttaa valaistuksenohjausta. Teemme arvion sekä ehdotuksen, mitä muutoksia kannattaa tehdä ja millaiset vaikutukset muutoksilla on sähkönkulutukseen, työturvallisuuteen ja työhyvinvointiin. 

 

 

Aliurakointi

Teemme usealle toimijalle sähköasennuksia sekä aurinkovoimala-asennuksia aliurakointina. Meillä on vahva osaaminen aurinkovoimaloiden asennuksista ja suunnittelusta sekä sähköasennustöistä. Ota yhteyttä, niin katsotaan, mitä voimme tarjota teidän yritykselle!

 

Huolto- ja ylläpitopalvelu

Tarjoamme huolto- ja ylläpitopalvelua kiinteistöille, yrityksille, aurinkovoimaloille tai vaikka yksittäisille koneistoille/laitteille.