Toimitus- ja tilausehdot

Avaimet käteen asennus aurinkovoimalat

Tilauksen jälkeen olemme teihin yhteydessä 2 arkipäivän sisällä ja sovimme asennusajan. Asennus tapahtuu 4 viikon sisällä tilauksesta tai sopimuksen mukaan.

Asennusta ei voida toteuttaa, jos sään tai muun syyn takia asennusta ei voida suorittaa turvallisesti, tai on riskinä katon vahingoittuminen.

Avaimet käteen asennus sisältää:

 • PVSol-raportti/suunnitelma (edellytys, että kohde näkyy googlen satelliittikuvissa)
 • Asennus kokonaisuudessaan käyttövalmiiksi
 • Verkkoyhtiöilmoitus
 • Pöytäkirja
 • Dokumentit
 • Sähkötarvikkeet
  • kaapeliveto keskukselta 20m, yli menevä laskutetaan asennuksen jälkeen. 60€/tunti, kaapeli ja kaapelireittitarvikkeet toteutuneen mukaan.
 • DC-kaapelit ja kaapelireitit
  • 30m, ylimenevä laskutetaan asennuksen jälkeen. 60€/tunti, kaapeli ja kaapelireittitarvikkeet toteutuneen mukaan.
 • Palosuojalevy tarvittaessa
 • Käytönopastus
 • Etäseurannan käyttöönotto ja opastus (edellytys, että asiakkaalla on toimiva wifi-yhteys ja asiakas on paikalla)
 • 5 vuoden asennustakuu (kattaa asennusvirheet)

 

 

Asennus ei sisällä:

 • Timanttiporauksia
 • Maatöitä
 • Rakennus- tai muita lupia eikä niihin liittyviä töitä. Tarvittaessa toimitamme paneelien sijoittelukuvan rakennuslupaa varten
 • Nostinta tai nostoja yli 8m korkeuteen tai kauas nostopaikalta tehtäviä nostoja

Avaimet käteen hinnat ovat voimassa ainoastaan Sähönen Oy:ltä tilatun aurinkovoimalan yhteydessä. Jos haluatte meiltä pelkän asennuksen omille tuotteille, pyytäkää tarjous.

Toimitusehdot

Verkkomaksut / Paytrail

Maksu tapahtuu asiakkaan ja pankin verkkopankkimaksun avulla. Tuote maksetaan heti. Postitus, pakkaus- ja käsittelykulut tulevat ilmi verkkokaupassamme.

 

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

 

Nouto varastolta

Tehkää tilaus verkkokauppamme kautta ja valitkaa toimitustavaksi NOUTO. Suoraan varastolta löytyvät tuotteet ovat seuraavana arkipäivänä, asian voi tarkistaa asiakaspalvelustamme.

Aurinkovoimalapaketit toimitetaan aina rahtina suoraan kohteeseen, vaikka ottaisitte avaimet käteen asennuksen.

 

Tuotteiden hinnat sisältävät alv 24 %. Maksu suoritetaan Euro-valuutassa. Jos jonkin tuotteen saatavuus loppuu tai pitkittyy kohtuuttomasti, pidätämme oikeuden yksipuolisesti perua osia tilauksesta toimituksen nopeuttamiseksi.

 

Tilauksen loppusummaan lisätään kiinteät toimituskulut toimitus- ja maksutavan mukaan.

Poistotuotteilla ei vaihto/palautusoikeutta eikä takuuta.

 

TOIMITUSAIKA

Ennen klo 14.00 tilatut tuotteet pyritään käsittelemään samanpäivän aikana. Huomioithan että suurien määrien toimitusaika voi olla muutaman päivän pidempi, voit aina ottaa yhteyttä toimitusaikaa koskien asiakaspalveluumme.

 

Toimitusaika varastotuotteille on normaalisti 1 – 5 arkipäivää, ruuhka-aikoina pyrimme ilmoittamaan asiakkaalle mahdollisimman pian mikäli toimitus viivästyy.

 

Toimitusaika tilaustuotteille on noin 5 – 14 päivää. Tuotteet tilataan erikseen tehtaalta tilauksen vastaanotettuamme.

Mikäli sinulla on kiireellinen tilaus, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

 

Emme voi vaikuttaa toimitusaikaan jos toimituksen pitkittyminen johtuu kolmannen osapuolen virheestä, lakosta tai luonnonmullistuksista.

 

 

ASIAKASPALAUTUKSET

Mikäli et ole tyytyväinen tuotteeseen, voit palauttaa sen meille 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Käytettyjä tai testattuja tuotteita emme hyvitä, ellei tuote ole perustellusti viallinen. Virheettömien tuotteiden palautuksen toimituskuluista vastaa asiakas. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Palautusten käsittelyaika on 10 – 15 arkipäivää. Kun palautus on hyväksytty, hyvitys maksetaan alkuperäiselle maksutavalle.

 

Palautustilanteissa ota yhteyttä myynti@sahonen.fi tai 045 1585 748. Lähetä palautettava tuote takaisin meille alla näkyvään osoitteeseen ja varmista että paketissa on mukana yhteystietosi (nimi, osoite, puhelinnumero). Mikäli olet maksanut Paytrailin kautta, tarvitsemme myös tilinumerosi maksunpalautusta varten.

 

Palautusosoite:

 

Sahönen Oy

Muurainkatu 4

15830 Lahti

 

 

TUOTTEEN VAIHTO

Tuotteen vaihto tapahtuu samoin kuin palautus, eli tuotteet on palautettava yllä olevin ehdoin. Tämän jälkeen voit tehdä uuden tilauksen normaalisti verkkokaupastamme.

 

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin tai mihinkään muuhunkaan tilauksen toimitusta koskemattomaan asiaan.

 

ERIMIELISYYSTILANTEET

Sähönen Oy vastaa mahdollisista tuotteiden virheistä Suomen lain mukaisesti. Erimielisyystilanteissa voit saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Ennen kuin viet asian kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi suosittelemme ottamaan yhteyttä kuluttajaneuvontaan. Kuluttajariitalautakunta voi jättää asian käsittelemättä, ellei kuluttaja ole ensin ollut yhteydessä kuluttajaneuvontaan.

Kuluttajaneuvonta »

 

Kuluttajariitalautakunta »

MUUTA

Jos on tiedossa, että tilauksen toimitus pitkittyy kohtuuttomasti jonkun tilaukseen sisältyvän tuotteen takia, saatamme jakaa lähetyksen osiin ja toimituksia tulee tällöin enemmän kuin yksi. Tällaisessa tilanteessa merkitsemme laskuun kaikki ne tuotteet jotka seuraavat perässä jälkitoimituksena. Postiennakkotilauksissa pidätämme oikeuden yksipuolisesti perua tuotteita jotka jarruttavat muuta lähetystä jos näyttää siltä, että puuttuvaa tuotetta odotellaan pidempään kuin normaalisti.

 

Mikäli sahone.fi sivuilla olevissa hinta- ym. tiedoissa esiintyy ilmeisiä kirjoitus-, laskenta- tai tietojenkäsittelyvirheitä, Sähönen Oy ei ole velvollinen toimittamaan tuotteita näiden virheellisten tietojen mukaisesti. Tilaaja päättää haluaako hän toimituksen korjatuin ehdoin ja tiedoin.

Takuuehdot

Takuut tuotteilla vaihtelevat valmistajan mukaisesti seuraavasti:

Sofar-invertterit 10v tuotevirhetakuu. Lataa tästä takuuehdot.

eLoad invertterit 10v tuotevirhetakuu. Lataa tästä takuuehdot.

Moisolar kiinnitysjärjestelmät 35v. Lataa tästä takuuehdot.

Longi LR5-54HTH-430M tuotevirhetakuu 25v, tuottotakuu 25v (85%). Lataa tästä takuuehdot.

Muut aurinkopaneelit ilmoitetaan erikseen.

Muut tuotteet ilmoitetaan erikseen tuoteselosteissa.

Sähköasennustuotteet 5 vuotta.

 

Asennustakuu 5 vuotta. Koskee selviä, todistettavissa olevia asennusvirheitä. Sähönen Oy:llä on aina ensin oikeus tulla korjaamaan virhe. Asiakkaalle ei ole oikeutta tilata ulkopuolista urakoitsijaa korjaamaan virheitä, ellei näin ole ensin sovittu Sähönen Oy:n kanssa.

Asennustakuu ei korvaa seuraavissa tilanteissa:

 • Asennusta on muutettu jälkikäteen asiakkaan tai jonkin muun tahon toimesta ilman Sähönen Oy:n lupaa
 • Luonnon tai sään aiheuttamat vahingot
 • Ulkopuolisen tahon aiheuttamat vahingot
 • Toimitettujen tuotteiden aiheuttamat vahingot

 

HUOM!

 

Takuu on voimassa vain asennusohjeita ja takuuehtoja noudattamalla!

Walley Lasku/Osamaksu

Joustoa ja valinnanvapautta – maksa kerralla tai osissa, valitsemassasi tahdissa

Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista rauhassa ennen sen maksamista. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle.

Laskulla ilmaista maksuaikaa – turvallista ja helppoa asiointia

Laskulla saat aina 30 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Pitkä maksuaika mahdollistaa sen, että ehdit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun erääntymistä.

Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä.

Maksutapaa voidaan käyttää jopa 5 000 € ostoksiin.

Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi. Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa ja sinulle paremmin sopivalla maksuajalla (1-36 kk), sinun tulee tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus Norion Bank AB:n kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa my.walley.fi. Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti.

Kun sinulla on voimassa oleva luottosopimus, sinun tulee maksaa eräpäivään mennessä vain saamallasi laskulla mainittu vähimmäissumma mutta voit halutessasi suorittaa myös tätä suuremman summan. Sen jälkeen sinulle lähetetään kuukausittain sähköpostitse tililasku, kunnes luotto on kokonaan maksettu. Voit aina halutessasi lyhentää luottoasi myös tililaskulla mainittua vähimmäissummaa suuremmissa osissa.

Luottokustannukset ja luottoesimerkki: KAUPPIAAN NIMI verkkokaupassa sovelletaan kampanjaehtoja, joiden mukaisesti tililuoton korko on 19,2 % nimellisenä vuosikorkona ilmaistuna ja kuukausimaksu on 2,95 € kuukaudessa (ensimmäisellä laskulla 3,80 €). Jos myönnetty luottoraja on 1 000 € ja se on kokonaisuudessaan käytetty KAUPPIAAN NIMI verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sekä luotto maksetaan takaisin 36 kuukauden aikana, sovellettavilla kampanjaehdoilla todellinen vuosikorko on 28,6 %, luottokustannusten yhteismäärä 403 €, maksettava kokonaismäärä 1 403 € ja maksuerien lukumäärä 36 kpl. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Luottoehdot

Laskun ja luoton myöntäjä on Norion Bank AB, organisaationumero 556597-0513, joka on Walley-tavaramerkin rekisteröity haltija.
Lilla Bommens Torg 11, Box 11914, SE-404 39. Lisätietoja: https://www.norionbank.fi/tietoja-yrityksesta/norion-bank-group-fi/tuotemerkit 

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Walley Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:

Tarkempi palvelukuvaus: https://www.walley.fi/asiakaspalvelu/

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot: https://cdn.walleypay.com/terms/Terms_FI.pdf

Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot: https://cdn.walleypay.com/terms/SECCI_FI.pdf